Lidt mere forsikring end hos de andre

TJM Forsikring bygger på et gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. Faktisk har vi eksisteret i mere end 80 år. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde i TJM Forsikring, men vores grundlag er stadig et samarbejde med en lang række faglige organisationer.

For at blive kunde hos os, skal du være medlem af en faglig organisation, som vi samarbejder med, eller du skal være voksent barn af et medlem, som er kunde. Du bliver en del af en lukket kundekreds, hvor vi ikke bruger kræfter på at erobre nye markeder. Derfor er vores omkostninger til salg og administration næsten det halve af andre selskabers, og det betyder i sidste ende attraktive priser til dig.

I dag servicerer TJM Forsikring godt 92.000 kunder fra hovedkontoret i Valby, hvor 75 medarbejdere administrerer forsikringsaftaler, behandler skader og udvikler nye tiltag på forsikringsområdet. Og rundt om i hele landet betjener 80 forsikringstillidsmænd vores kunder i forbindelse med køb af forsikringer og med råd og vejledning

Se mere på www.tjm-forsikring.dk/fagforbund

Vigtige nyheder

Ringe sikkerhed og social dumping i DR

Gennem mere end et år har VSL forsøgt at få svar fra DR om ulovlig brug af eventfirma til vagtopgaver. Nu rejser VSL sagen politisk.

Læs mere her