Bliv medlem

Arbejder du i et servicefag – så er vi dit fagforbund.

Vi har rødder i servicefagene. Derfor forstår vi din situation og de udfordringer, der kan opstå på arbejdspladsen bedre end nogen anden fagforening.

Vi kæmper for dine forhold på arbejdsmarkedet. Vores mål er, at du har det bedst muligt og får en retfærdig løn for dit arbejde. 

Vi har eksisteret i mere end 100 år og vores mål har altid været det samme – retfærdig løn og gode forhold på arbejdspladsen.

Som medlem af Serviceforbundet får du faglig rådgivning, juridisk hjælp, socialrådgivning og så tegner vi din overenskomst. Vil du vide mere om hvordan din fagforening kan hjælpe dig, kan du se mere her

Vi har også en hel række andre gode medlemsfordele, som LO Plus, Alka og TestaViva.

Meld dig ind i dag, så har du altid Serviceforbundet i ryggen, hvis du oplever problemer på din arbejdsplads.

MELD DIG IND HER

Vores a-kasse er Min A-kasse

Serviceforbundet samarbejder med Min A-kasse, som er specialister indenfor servicefagene. Hvis du er i arbejde, er det en god ide at melde sig ind i Min A-kasse. A-kassen er din forsikring mod arbejdsløshed, som medlem er du sikret økonomisk med dagpenge, hvis du skulle være uheldig at miste dit job. 

Medlemmer af Min A-kasse kan også få hjælp til, at komme hurtigere i job igen, medlemmerne kan få individuel sparring og rådgivning på ansøgninger og cv i Min A-kasses Jobklub.  

Vil du vide mere om Min A-Kasse, kan du besøge Min-Akasse.dk. Her kan du også læse om reglerne for dagpenge og optagelse i A-kassen.

Vigtige nyheder

Hvem tjener på din opsparing?

Er du en af de mange danskere, der sparer op – enten til din pension, til uventede udgifter, til ekstra gode gaver til familien, eller til noget...

Læs mere her