14. februar 2018

Spar penge på oplevelser i vinterferien

Få rabat med dit medlemskort.

Skolernes vinterferie er i fuld gang, og vi har samlet lidt inspiration og ideer med LO Plus rabat.

Husk, at du får gratis adgang til alle LO Plus rabatterne, når du viser dit medlemskort enten fysisk eller på mobilen. Rabatten bliver udbetalt kontant med det samme, når du køber dine varer.

 

LO Plus Live

Særpris på masser af underholdning

Få en virkelig god pris på masser af oplevelser og underholdning. Du får f.eks. rabat på forpremiere i biografen, teater, koncerter, og meget mere med LO Plus Live. I vinterferien Der kommer hele tiden nye tilbud, så hold øje på loplus.dk/live

Rabat: Særpris

Læs mere på: www.loplus.dk/live

 

Comwell Hotel – Sorø eller Rebild Bakker

Som LO Plus medlem får du eksklusiv adgang til et begrænset vinterferietilbud på Comwell Hotel – Sorø eller Rebild Bakker.

Oplev Nordjylland og den fantastiske danske natur, eller nyd et ophold mellem Sorøs smukke søer og skove.

Du kan vælge mellem følgende tilbud:

Comwell Hotel – Sorø:

Få en overnatning med morgenbuffet til kun 399 kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad. 
Booker I bord på hotellets restaurant Solaris, så får I en 3-retters menu for 250 kr. pr. pers samt en særlig pris på middag med Happy Hour.

Comwell Hotel – Rebild Bakker:

Eksklusivt vinterferietilbud til hele familien! Få overnatning, stor morgenbuffet og lækker 2-retters middag for 599 kr. pr. person. Her kan du også tage børnene med til halv pris.

Læs mere og bestil via: https://loplus.dk/search/site/comwell

 

Cirkusland Slagelse

Få 24 % rabat på din billet til Cirkusland Slagelse

Besøg Cirkusland og få det bedste ud af vinterferien. I Cirkusland ved Slagelse kan du og hele familien få en masse oplevelser. I kan bl.a. grave guld, bage snobrød, skyde med bue og pil eller ride på ponyer. Det er også muligt at tage en tur på karrusellen, køre i cirkustoget eller tage en tur i deres luftgynger. Der er aktiviteter både udendørs og indendørs, så du kan besøge Cirkusland i al slags vejr.

Åbner i vinterferien fra den 10. til 18. februar fra kl. 10-16.

Rabat: 25 %

Læs mere på: www.loplus.dk/cirkusland

 

Der er også rabatter,

som ikke kun er gældende i vinterferien. Du kan fx

Få 20 % rabat på shows med Danmarks sjoveste komikere

FBI har et bredt udvalg af arrangementer med en hel række fantastiske komikere. Oplev alt fra etablerede, succesfulde komikere, som du kender fra tv, optræde på Comedy ZOO i både København og Aarhus, eller oplev branchens allernyeste talenter optræde til DM i Stand-up.

Læs mere på: https://loplus.dk/fbi

 

DTF Travel

Book din rejse med DTF Travel, og få 10 % rabat. Du sparer penge på et væld af oplevelser og ophold i både Danmark og udlandet; fx på ophold i Lalandia, spahoteller, skiferier og meget mere.

Læs mere på: www.loplus.dk/DTF-travel

 

Shell

Skal du ud at køre langt? Få et Shell Card med rabat på benzin og diesel

Du sparer 17 øre pr. liter benzin og 22 øre pr. liter diesel, når du betaler med Shell Card som LO Plus medlem.

Rabatten gives på pumpeprisen. Rabatten gives både på Shell stationer og de ubemandede Shell Express stationer.

Læs mere på: www.loplus.dk/shell

 

Scandic

Få rabat som LO Plus medlem, når du overnatter på Scandic. På 23 hoteller i Danmark får du torsdag til søndag, og i udvalgte ferieperioder, 20 % rabat på Scandics Flex-pris.

Rabat: 20 %

Læs mere på: www.loplus.dk/scandic

 

Spotdeal:

Vil I ud og spise og stadig spare nogle penge? Så kan det godt betale sig at holde øje med de mange gode tilbud hos Spotdeal. Som LO Plus medlem får du 5 % oveni de i forvejen meget nedsatte priser på både restauranter ─ men også sportsrejser, shopping og hotelophold og rejser.

På SPOTdeal.dk præsenterer de hver dag nye tilbud, som giver dig chancen for at opleve dejlige danske kroer og hoteller, rejser til spændende destinationer, gode restauranter, og shoppe kvalitetsprodukter - altid til attraktive priser.

Læs mere på: www.loplus.dk/spotdeal

 

Sendentanke

Rabat på de største brands og et væld af oplevelser!

Køb gavekort med rabat til oplevelse med din familie og venner, eller forkæl dig selv og spar penge på dine næste indkøb hos f.eks. Unisport, Kop og Kande eller overrask en anden med en tur i biografen, til brunch eller et romantisk hotelophold.

Rabat: 5 %

Læs mere på: https://loplus.dk/sendentanke

Vigtige nyheder

Slut med girokort fra Serviceforbundet og Min A-kasse

Vi sender kontingentopkrævningerne til din e-Boks. Det gør vi for ikke at bruge dine penge på frimærker og for at sikre,...

Læs mere her