En ny hjemmeside er et tilbud til små og mellemstore virksomheder om hjælp til at nedtrappe konflikter. Foto: Shutterstock
En ny hjemmeside er et tilbud til små og mellemstore virksomheder om hjælp til at nedtrappe konflikter. Foto: Shutterstock
17. august 2021

Ny hjemmeside skal hjælpe arbejdspladser med at håndtere konflikter

Alle ledere og arbejdsmiljøorganisationer i danske små og mellemstore virksomheder kan nu få gratis hjælp og råd til forebyggelses- og håndteringsindsatsen over for vold, trusler eller andre krænkelser i forbindelse med arbejdet.

Har du oplevet, at en konflikt er håndteret dårligt af ledelsen? Så er du ikke den eneste. VSL får ofte henvendelser fra medlemmer, der er kommet i klemme i en sag, som kunne have været nedtrappet i stedet for at blive optrappet.

Men nu er der hjælp til ledelsen i de små og mellemstore virksomheder. Den nye hjemmeside jobudenkonflikter.dk indeholder både test og værktøjer.

Arbejdsmiljøkonsulent Martin Nielson, VSL, har været med til at udvikle værktøjerne på hjemmesiden. Han håber meget, at arbejdsmiljøorganisationerne vil gennemføre testen og arbejde med rapporten, som er ganske gratis. Det hele foregår nemt og hurtigt helt uden papirarbejde.


Vigtige nyheder

Mark kontaktede fagforeningen og fik 137.000 kroner efterbetalt

Mark Nielsen er vagt. Da hans arbejdsgiver vagtfirmaet Vagtstationen gik konkurs, kontaktede han sin fagforening VSL. Det viste sig, at der var...

Læs mere her