20. september 2021

TJM Forsikring støtter ForældreTelefonen hos Børns Vilkår

TJM Forsikring har indgået et partnerskab med Børns Vilkår, som over de næste tre år skal sikre større kendskab til og udvidelse af kapaciteten på ForældreTelefonen, så de frivillige hos ForældreTelefonen kan rådgive endnu flere forældre og pårørende, der har spørgsmål til børns trivsel.

ForældreTelefonen hjælper alle forældre og pårørende, der søger gode råd til at tale med deres børn om emner som fx mobning, skilsmisse, sorg, svigt og andre svære situationer. Ved telefonerne sidder dygtige frivillige med en børnefaglig baggrund, fx lærere, pædagoger og børnepsykologer.

Som kunde i TJM Forsikring kan du også være stolt af at støtte op om Børns Vilkårs fantastiske arbejde. Hvis du endnu ikke har fået et godt forsikringstilbud fra TJM Forsikring, kan du bestille et her

Læs mere om samarbejdet og ForældreTelefonen

Om ForældreTelefonen

ForældreTelefonen er rådgivning til alle forældre og pårørende, der har spørgsmål, som omhandler børn.  

ForældreTelefonen kan bl.a. rådgive om emner som:

  • Mit barn bliver mobbet i skolen
  • Vi skal skilles: hvordan taler vi bedst om det med børnene?
  • Mit barn er begyndt at ryge eller drikke
  • Mit barn er ofte ked af det
  • Jeg har svært ved at tale med mit barn
Åbningstider
Mandag, torsdag og fredag: 9.00 – 17.00
Tirsdag og onsdag: 9.00 – 21.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 15.00 – 21.00

Telefon 35 55 55 57

Vigtige nyheder