TJM Forsikring er billigst og Bedst i Test på husforsikring, hundeforsikring, ulykkesforsikring, indboforsikring og elbilforsikring.
TJM Forsikring er billigst og Bedst i Test på husforsikring, hundeforsikring, ulykkesforsikring, indboforsikring og elbilforsikring.
18. november 2022

Billig husforsikring til VSL-medlemmer

TJM Forsikring vinder Bedst i Test på husforsikring for 2. år i træk

”Præcis som i 2021 vurderer Forbrugerrådet Tænk TJM Forsikrings husforsikring til at være Bedst i Test blandt 15 selskaber”, fortæller Conni Lorentsen fra VSL. ”Det er vi glade for, fordi vi kan tilbyde billige og gode forsikringer hos TJM Forsikring til alle medlemmer af VSL.”

Forbrugerrådet Tænk begrunder kåringen med; ”TJM Forsikring er billigst i testen, og har samtidig en god dækning og får derfor Bedst i Test”.

Med denne kåring er TJM Forsikring Bedst i Test på husforsikring, hundeforsikring, ulykkesforsikring, indboforsikring, elbilforsikring samt den samlede forsikringspakke.

Husforsikring er en vigtig forsikring
Husforsikringen er svær at komme udenom, hvis du er husejer. Den dækker dit hus hele vejen rundt ved skader efter brand, storm, regn, tyveri eller hærværk. Specielt en væsentlig dækning som brandforsikring giver en vigtig økonomisk sikkerhed.

Beregn din pris og se, om du kan spare penge her


Hvem kan få TJM Forsikring?

Alle medlemmer af VSL kan få billig forsikring hos TJM Forsikring.

Vigtige nyheder

Galt eller Genialt...?

Overenskomster og medlemskaber af OK-fagforeningerne går hånd i hånd.Eller... det burde de i hvert fald.

Læs mere her