Mohamed Noor var indstillet af VSL til titlen som årets tillidsrepræsentant.
Mohamed Noor var indstillet af VSL til titlen som årets tillidsrepræsentant.
21. november 2022

Mohamed er en af landets 5 bedste tillidsrepræsentanter

Mohamed Noor var blandt finalisterne til kåringen af årets tillidsrepræsentant. Han er vagt i Nokas Vest og ny tillidsrepræsentant.

Mohamed Noor var en af de 5 ekstraordinære tillidsrepræsentanter, der var i finalen om at blive årets tillidsrepræsentant.

Det blev dog ikke ham, der løb med prisen i år.

Vinderen af Årets tillidsrepræsentant blev Helle Andreasen, som er social og sundhedsassistent i Solrød Kommunes hjemmepleje og medlem af FOA.

”Vi er meget stolte af, at en af vores mange dygtige tillidsrepræsentanter nåede så langt ved kåringen af årets tillidsrepræsentant,” siger næstformand i VSL Robert Andersen, som havde indstillet Mohamed til prisen.

”Alle 5 finalister har gjort en kæmpe indsats for deres kolleger, så der er SÅ flot at nå til finalen.”

Se video med Mohamed her, hvor Robert forklarer, hvorfor Mohamed blev indstillet til prisen.


Mohamed Noor var indstillet af VSL til titlen som årets tillidsrepræsentant.

Mohamed Noor sammen med Peter Jørgensen og Robert Andersen fra VSL, som sammen med repræsentanter fra Serviceforbundet var mødt op til kåringen for at fejre Mohamed. Forbundsformand John Nielsen, næstformand Finn Johnsen og kommunikationschef Susanne Fasting.

Vigtige nyheder

Har din lønseddel brug for et løntjek?

Som medlem af VSL kan du altid få et løntjek, hvor vi ser, om alt er OK. Du kan også selv løbende tjekke din lønseddel. Se her, hvad du skal holde...

Læs mere her