08. feb. 2022

TJM Forsikrings Indboforsikring vinder Bedst i test

Forbrugerrådet TÆNK har igen kåret vores forsikringspartner TJM Forsikring som Bedst i test. Denne gang er det TJM’s indboforsikring, der fremhæves som den billigste i testen og samtidig med en god dækning. Fornyelig fik TJM Forsikring også tildelt pladsen som Bedst i test for sin samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover vandt TJM Forsikrings elbil-forsikring Bedst i test i efteråret.

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden TJM Forsikrings Indboforsikring vinder Bedst i test
Foto: TJM

Den vigtigste forsikring for de fleste
En indboforsikring har langt de fleste brug for. Den dækker ved brand, indbrud og tyveri og kan desuden tilpasses efter behov, så man fx kan få dækket elektronik og uheld, fx hvis man får sat sig på sine briller. Indboforsikringen dækker også ansvar, hvis man kommer til at skade en anden person eller dennes ting – en situation, hvor man ellers kan risikere at stå med en uoverskuelig gæld, hvis man bliver dømt erstatningspligtig.

Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene. TJM Forsikring er et tilbud til dig som er ansat i staten og medlem af VSL. Hvis er du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.    

Læs mere og beregn din pris her

Relaterede nyheder