22. maj 2023

Få hjælp til at komme hurtigt igennem sundhedssystemet

Husk, at du som en del af din pensionsordning i PensionDanmark også har en sundhedsordning. Den giver dig blandt andet adgang til Hurtig Diagnose, hvor du kan få hjælp til hurtig udredning og genoptræning.

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden Få hjælp til at komme hurtigt igennem sundhedssystemet
PensionDanmarks sundhedsteam sidder klar på telefonen til at hjælpe dig.

Hurtig Diagnose hjælper dig med hurtigt at finde ud af, hvad du fejler, hvis du er blevet henvist til en speciallæge fra din egen læge. Når du ringer til PensionDanmarks sundhedsteam, taler du med en sygeplejerske. Sygeplejersken hjælper dig, så du kommer bedst muligt igennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid. Der bliver løbende fulgt op på din sag, og du kan også selv kontakte sygeplejersken under hele forløbet.

Sådan kan du bruge Hurtig Diagnose
Har du for eksempel rygproblemer, og har din læge mistanke om en diskusprolaps, så kan ventetiden føles lang – både på grund af smerterne og uvisheden om sygdommens alvor. Her er det oplagt at bruge mulighederne i Hurtig Diagnose, som er en del af din sundhedsordning.

Du kan også få hjælp til at komme til en speciallæge (fx ortopædkirurg, reumatolog eller hudlæge), eller hvis du for eksempel har brug for en scanning, røntgen, ultralyd eller kikkertundersøgelse. Husk, at du først skal have en henvisning fra din læge.

Ring til PensionDanmarks sundhedsteam på telefon 7012 1335 alle hverdage kl. 8-18.

Læs mere om de forskellige tilbud i sundhedsordningen på pension/sundhed.

Relaterede nyheder