15. jan. 2021

Medlemmerne slog rekord i pensionstjek i 2020

Næsten 1,5 million gange tjekkede medlemmer med pension i PensionDanmark deres pension i 2020. Har du tjekket din pension?

Tilbud og rabatter
Billede til nyheden Medlemmerne slog rekord i pensionstjek i 2020
Foto: PensionDanmark

Du kan nemt og hurtigt tjekke din pensionsordning ved at logge ind på PensionDanmarks app eller pension.dk. Her har du fuldt overblik over din opsparing og de forsikringer, som er en del af ordningen.

Det benyttede rigtig mange sig af i 2020, hvor antallet af logins steg med 30 pct. til knap 1,5 million. Det er ny rekord, og stigningen skyldes bl.a., at rigtig mange medlemmer har fået øjnene op for PensionDanmarks app. Næsten syv ud af ti logins skete via app’en.

Du behøver ikke logge ind med NemID 
Du kan hente PensionDanmarks app i App Store eller Google Play. Første gang du bruger app’en på telefonen, skal du bruge NemID til at oprette en pinkode. Du kan også oprette pinkoden på pension.dk. Herefter kan du frit bruge app’en på din telefon – med pinkoden, fingeraftryk eller FaceID.

Relaterede nyheder