22. nov. 2021

Bølge 2 bekymrer mange medlemmer

Coor Service Management har vundet kontrakten på bølge 2 af Statens Facility Management. Kom til medlemsmøde og bliv klogere på, hvad det betyder for dig.

Arbejdsmiljø
Billede til nyheden Bølge 2 bekymrer mange medlemmer
”Flere medlemmer har henvendt sig, fordi de er bekymrede for, hvad ændringerne betyder for dem,” siger Conni Lorentsen, som er faglig sekretær i VSL.

Mange af VSL’s medlemmer bliver omfattet af bølge 2, når opgaver overgår til Coor.

”En del af vores medlemmer i Staten får snart ny arbejdsgiver. Tjenestemænd bliver flyttet til Bygningsstyrelsen og derefter udlånt til Coor. Overenskomstansatte vil blive udliciteret og ansat i Coor,” fortæller Conni Lorentsen, som er faglig sekretær i VSL.

Fra 1. maj 2022 skal Coor nemlig levere de 7 serviceydelser: kantine, rengøring, intern service, indvendig vedligehold, udendørsarealer, vagt og sikkerhed samt affaldshåndtering til 55 statslige institutioner i københavnsområdet – herunder departementer. Kontrakten løber i 7 år.

Den tredje og sidste bølge forventes sat i drift i 2024.

Mange bekymrede medlemmer

”Flere medlemmer har henvendt sig, fordi de er bekymrede for, hvad ændringerne betyder for dem. Vi står naturligvis til rådighed for de medlemmer, som er omfattet af bølge 2. Vi vil især være opmærksomme på dit funktionstillæg, da er faringerne fra bølge 1 er, at firmaerne opsiger dem. Det gjorde ISS ved bølge 1,” siger Conni Lorentsen.

”Mange af vores ældre medlemmer vil især gerne vide mere om tjenestemandspension og muligheden for Tidlig Pension (Arne Pension), fordi de er bekymrede for, hvad bølge 2 vil betyde for dem,” tilføjer Conni Lorentsen.

Fyraftensmøde

Derfor holder VSL et fyraftensmøde den 1. december. Der kommer også en repræsentant fra ATP og fortæller om Tidlig Pension.

Mødet holdes den 1. december 2021 kl. 16.30 – 18.30 på Ramsingsvej 30, 2500 Valby

Rigtigt mange er tilmeldt. Der stadig ledige pladser, og du kan tilmelde dig på clo@forbundet.dk
Deadline for tilmelding er senest mandag den 29. november 2021.

Der skal ved deltagelse fremvises Coronapas eller PCR-test, der er max 96 timer gammel.

Tidlig Pension

Få svar på dine spørgsmål om Tidlig Pension hos Udbetaling Danmark

på tlf. 70 12 80 94 

Læs mere om Tidlig Pension her 

Relaterede nyheder