14. dec. 2020

Velkommen til Leif Jensen og 183 nye medlemmer

1 januar bliver fagforeningen FFT en del af VSL, og formanden Leif Jensen bliver ny medarbejder.

Forbundet
Billede til nyheden Velkommen til Leif Jensen og 183 nye medlemmer
Peter Jørgensen fra VSL og Leif Jensen fra FFT glæder sig begge til, at FFT bliver en del af VSL. Foto: Serviceforbundet

Leif Jensen har været formand for FFT siden 2007, hvor han på fuld tid har hjulpet medlemmerne af FFT. Inden han blev formand, var han tillidsrepræsentant i Botanisk Have.

FFT står for ”Forbundet For Tjenestemænd ved Fødevare- og undervisningsministeriet m.fl."

FFT’s 183 medlemmer er primært tjenestemænd, som er ansatte som skolebetjente på universiteter og erhvervsskoler. Tidligere var der også en del tjenestemandsansatte gartnere og rengøringspersonale i forbundet, men tjenestemandsansættelser på disse områder er stoppet for mange år siden, så derfor er der blevet færre og færre medlemmer af FFT. Det er årsagen til, at FFT har valgt at blive en del af VSL og Serviceforbundet.

Tæt på medlemmer i Jylland
”Jeg ser frem til mit nye job med nye udfordringer. Jeg glæder mig især til at møde andre personalegrupper og køre faglige sager for dem. Jeg kommer især til at hjælpe medlemmer i Jylland, hvor jeg selv bor,” siger Leif Jensen, som er 60 år og bor i Vamdrup. ”I mine år som formand har jeg især lavet mange lønforhandlinger. Ikke mindst alle de steder, hvor der ikke er tillidsvalgte. Jeg regner også med at bruge min viden om lønforhandlinger i VSL.”

VSL har allerede en del andre tjenestemandsansatte medlemmer. De bliver betjent af Conni Lorentsen.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Connie, som jeg har stor respekt for og har kendt i mange år. Jeg er sikker på, at vi får et godt samarbejde, og at medlemmerne af både FFT og VSL får stor glæde af, at vi nu er 2 eksperter på det offentlige område og på tjenestemandsret,” slutter Leif Jensen, som glæder sig til januar.

Fællesskab for tjenestemænd
Det er anden gang på kort tid, at VSL får nye medlemmer, som er tjenestemænd. I maj  blev Radiotelegrafisternes fagforening en del af VSL.

”Det betyder, at vi bliver et endnu større fællesskab for tjenestemænd, og at vi kan give en bedre service til vores eksisterende og nye medlemmer, som er ansat i Staten,” siger formand Peter Jørgensen, VSL. ”Jeg er især glad for, at vi med Leif får endnu en dygtig sagsbehandler med stor viden om tjenestemandsret og -overenskomst, som kan servicere vores voksende gruppe af medlemmer ansat i det offentlige.”

Relaterede nyheder