23. okt. 2023

Vind bogen P-vagterne – den døde diplomat

Endelig en krimi med p-vagter som hovedpersoner. Den nye bog, som bliver en serie med de samme hovedpersoner, er netop udkommet. Og VSL sætter et eksemplar på højkant. Forfatterne er Lisbeth og Steen Bille.

Forbundet
Billede til nyheden Vind bogen P-vagterne – den døde diplomat
Bogen handler om 4 p-vagter

Forfatterne er Lisbeth og Steen Bille er startet på en ny krimiserie: P-vagterne. I den første bog og de planlagte efterfølgende bøger følger vi 4 p-vagter.

I den første bog ”Den døde diplomat” finder 2 p-vagter en død mand i en diplomatbil.

Deres chef mener ikke, at p-vagterne skal rode mere rundt i den sag og nedsætter den task-force på 4 vagter, der skal opstøve nogle bortførte hunde. Men snart er vagterne involveret i sagen om den døde diplomat.

De 4 vagter er mildest talt forskellige typer, som alle har deres at slås med, og i parkeringsområdet i kommunen drøftes forskellige emner som for eksempel, om vagterne kan få lov at gå i korte bukser.

Makkerparret Bille og Bille har tidligere skrevet 2 anmelderroste krimiserier, som foregår i forskellige miljøer i København. Du kan læse mere på deres hjemmesiden her.

Sådan kan du vinde bogen P-vagterne – den døde diplomat
Vil du deltage i konkurrencen om at vinde et eksemplar af bogen, skal du sende en mail til VSL. I emnefeltet skriver du Bogkonkurrence.

I mailen svarer du på følgende spørgsmål:

Hvad hedder forfatterne til bogen?

A: Sørensen og Sørensen

B: Bille og Bille

C: Sommer og Sommer

Og så skriver du dit navn, telefonnummer og privatadresse. Husk, at du skal være medlem af VSL for at deltage. Du sender din mail til vsl@forbundet.dk mærket Bogkonkurrence senest 30. oktober.

Fakta om P-vagterne – den døde diplomat

Udkommet 12. oktober 2023

Lydbog: Mofibo Storytel

Ebog: Mofibo Storytel

Trykt bog: Forlaget Umlaut

Forside: Mikkel Henssel

Omfang: 400 sider

Pris: 229 kroner

Relaterede nyheder